Salonbehandelingen

Bij Delaganza staat kwaliteit, stijl en elegantie hoog in het vaandel en het team in Schiedam bestaat vooral uit Topstylisten en Masterstylisten. Ze zijn volledig op de hoogte van de nieuwste trends en technieken. Delaganza biedt verscheidene salonbehandelingen zoals knippen, verven, stylen, keratine-, botox- en vitaminebehandelingen.

VERVEN

Delaganza biedt de nieuwste verftechnieken aan en onze verfkunstenaars bepalen samen met je de mogelijke verven die perfect bij jouw past. Delaganza is een geselecteerde Ambassador van Keune en gebruikt hoogwaardige professionele haarproducten van Keune.

 

HAARBEHANDELINGEN

Om je haar van goede conditie te kunnen voorzien, is het van groot belang dat je haar tijdig de juiste voeding krijgt. Delaganza past verscheidene luxe haarbehandelingen toe zoals keratine-, botox- en vitaminebehandelingen. Deze behandelingen zijn geschikt voor droog, beschadigd, haaruitval, dun/futloos en weerbarstig haar. 

Voor ieder haartype is een geschikte behandeling. Na de haarverbeteringsbehandelingen wordt het haar sterker, glanzender, soepeler en gezonder. De geadviseerde verzorgingsproducten verlengen daarna het zichtbare resultaat van de behandeling.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen over onze haarwerken of behandelingen?
Neem gerust contact op! Ik kijk er naar uit om van u te horen.

dela

Dela Wosinu Gadri
Hair Artist