Extensions

Wax Hair Extensions
Wax hair extensions zijn plukjes haar met een keratine bonding. De extensions worden geplaatst met behulp van een extensions tang. Het beschadigt jouw eigen haar niet. Het voelt heel natuurlijk aan en je kan er alles mee doen.

Bij een goede verzorging kun je de hair extensions ongeveer 4 tot 6 maanden laten zitten. Daarna kunnen ze met een extensions verwijderingapparaat weer uit je haar gehaald worden, zodat je eigen haar niet beschadigd wordt.

Voor een volumebehandeling heb je voor een mooi resultaat ongeveer tussen de 75 tot 100 haar extensions nodig. Voor een compleet haarverlenging heb je tussen de 125 tot 175 haar extensions nodig, dit is afhankelijk van de dikte van je eigen haar. Over het algemeen is het zo dat hoe dikker en korter je eigen haar is hoe meer hair extensions je nodig hebt.

Voor een mooi resultaat bij een volledige verlenging moet de bovenlaag van je haar minimaal 15 cm zijn. Heb je korter haar (vanaf 8 cm) heb je afhankelijk van de dikte van je haar – meer dan 150 extensions nodig. De extensions zijn verkrijgbaar in de structuren Stijl, Natuurlijk Stijl, Slag en Krullen in de lengte van 45 cm en 55 cm.

Micro-ring Extensions
Met Micro-Ring extensions worden de extensions aan je eigen haar geplaatst met behulp van micro-rings. Hier komt geen warmte aan te pas, dus uiterst haarvriendelijk. Ook het verwijderen van de microringen gaat snel en is niet schadelijk voor je eigen haar!

Het is ook ideaal voor als je je haar wilt laten groeien.

Image module