side-area-logo
Lace Wigs

Delaganza wilde iets anders op de markt brengen dan de gebruikelijke lace pruiken en de lace front pruiken. Een pruik die eruit ziet en voelt net als je eigen haar en nog beter. Dat is de reden waarom Delaganza haar eerste collectie Devani Luxury Lace pruiken heeft gecreëerd.

Het woord pruik heeft een negatieve klank. Veel vrouwen verbergen dat ze het dragen. De oprichting van Devani Luxury collectie pruiken is erop gericht om vrouwen trots te laten zijn op het dragen van pruiken vergelijkbaar met het in handen hebben van een designer tas.

Deze collectie is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een nieuwe look en/of een nieuwe haarkleur, zonder hun eigen haar te verven. Ook voor vrouwen die lijden aan haarverlies, is deze collectie zeer geschikt. Onze pruiken zijn met de hand op maat gemaakt om een uniek en duurzame pruik te garanderen.

Alle pruiken kunnen op maat worden besteld. Ze worden geleverd met een natuurlijk haarlijn en realistische zogenaamde baby haren en zijn gemaakt van het beste ruwe virgin haar en duurzame Zwitserse Lace!

De meeste pruiken zijn uniek en dat betekent dat je de enige bent die dat specifieke type haar zal dragen! Na vele jaren ervaring in deze branche, kan Delaganza je stijlvolle en duurzaam pruiken garanderen.

Image module