About

Het haar van een vrouw vormt een belangrijk onderdeel van haar persoonlijkheid. Door de passie, vakkundigheid en oog voor detail creëert Delaganza een persoonlijke look voor de zelfverzekerde vrouw die haar eigen stijl wil en en die aansluit bij haar wensen en persoonlijkheid.

Delaganza is gespecialiseerd in het creëren van Lace Wigs, weaves, het plaatsen van Lace Frontals, Lace Closures en extensions. Alle Lace Wigs zijn op maat gemaakt. Het baby haar en een natuurlijke haarlijn zorgen voor een natuurlijke look.

Delaganza is opgericht door Dela Wosinu Gadri. Als kind was ze al gefascineerd door haar. Op jonge leefijd knipte en vlocht ze het haar van familie, vrienden en kennissen. Op de middelbare school ging ze in haar vrije tijd bij een bevriende buurvrouw in de salon helpen met vlechten, relaxen en weaven. Zij adviseerde haar om er haar beroep van te maken, vanwege haar passie en talent. Dela volgde dit
advies op en ging na haar middelbare school een kappersopleiding volgen.

Inmiddels heeft ze talloze (internationale) cursussen achter de rug en heeft ze deelgenomen aan verscheidene haar expo’s zowel nationaal als internationaal zoals Meadowlands hair expo in New Jersey.

Haar passie voor haar wordt dagelijks versterkt. Ze streeft ernaar de beste te zijn en is continu op zoek naar nieuwe ontwikkelingen, technieken en trends om klanten het beste resultaat te kunnen bieden. Met als doel: tevreden klanten die ze heeft kunnen helpen met het verwezenlijken van hun droomlook.

Image module