Testimonials
Image
Dela is een vakvrouw die haar werk met passie uitvoert. Ze is creatief, emphatisch, deskundig en intelligent. Dela respecteert haar klant, denkt mee in mogelijkheden en heeft alle geduld van de wereld. Mijn zelfvertrouwen neemt toe als Dela mijn haar heeft gedaan. Bovenal is Dela 'Delaganza' in hart en nieren: zij is een beeldschoon persoon, van binnen én van buiten.
Dela is een vakvrouw

Indira
Image
Ik ben sinds 2013 klant bij Dela. Na bijna alle kappers in Nederland te hebben gehad kwam ik via via bij Dela terecht. In eerste instantie was ik wat sceptisch. Het was immers niet de eerste keer dat een kapper zei: tuurlijk geen probleem, dat kan ik! Maar Dela had geen woord te veel gezegd. Mijn haar zat fantastisch en eindelijk naar mijn zin. Wat ik heel fijn vind is dat ik haar altijd kan appen met vragen. Dela geeft heel goed advies en weet waar zij over praat. Niets is haar te veel en ze heeft veel geduld. Iets wat voor mij heel fijn is. Voor mij absoluut geen andere kapper meer.
Mijn haar zat fantastisch

Guyliana
Image
Ik ben heel tevreden met de werkwijze van Dela. Zij is heel professioneel en neemt de tijd om jouw haar in een mooi model te krijgen. Ik heb mijn pruiken laten maken die ik vaak heb gewassen en de banen zitten nog steeds stevig vast.
Ik ben heel tevreden

Tanisha
Image
Sinds 1,5 jaar laat ik mijn banen om de 2,5 maand met siliconen ringetjes aan mijn eigen haar zetten door Dela. In het verleden heb ik van alles geprobeerd, maar ik was nooit tevreden met het resultaat. Sinds Dela mijn haar doet, ben ik meer dan tevreden! Daarnaast werkt ze heel netjes en is ze super gezellig!
Meer dan tevreden

Lynn
Dela levert een excellente service en combineert op de juiste manier haar professioneel advies samengaand met mijn persoonlijke wensen. Voor zowel het laten invlechten als een weave sew-in, ben ik bij Dela altijd verzekerd van een mooi en verzorgd kapsel.
Dela levert een excellente service

Twaila
Dela is super professioneel en perfectionistisch. Ze is een topper in weaven, het maken van haarstukken, stylen en knippen. Je kan duidelijk zien dat het een vakvrouw is die weet waar ze mee bezig is. Ze doet je haar precies zoals je het wilt en gaat altijd door totdat je tevreden bent met je haar. Ze levert altijd een hoge kwaliteit. Daarom kom ik al jaren bij haar terug!
Dela is een topper!

Farahnaz
Ongeveer twee jaar geleden ben ik bij Dela terechtgekomen en geen moment spijt van gehad. Dela is zeer vakkundig en doet alles om haar klanten tevreden te stellen. Ze werkt snel en netjes. Lieve Dela, ga zo door. Je bent top!
Ze werkt snel en netjes

Roline
Inmiddels ben ik meer dan 3 jaar trouwe klant van Dela voor mijn haar extensions. 😍 De reden dat ik voor Dela heb gekozen is omdat zij net als ik kritisch is. Zij neemt geen genoegen met ``redelijk `` of ``goed`` maar gaat voor PERFECTIE! Ik voel me iedere keer serieus genomen met mijn wensen . Ook vind ik het erg belangrijk dat een goede kapster tegen kritiek kan: Dela denkt ook altijd met mij mee en maakt het mij hoffelijk. In het verleden moest ik om de 2 maanden mijn extensions opnieuw inzetten maar bij Dela doe ik dit om de 3 maanden! Dit omdat zij zowel de banen als losse stukjes extensions goed strak plaatst. Ook erg fijn dat zij keer op keer bereid is om mijn haar in t gewenste model te stylen zo controleert zij tevens of alles ook echt goed zit. Nog een plus punt: Dela is flexibel met haar werktijden waardoor er voor mij altijd een mogelijkheid is. Ook mooi is dat zij veel van diverse haarsoorten etc weet waardoor zij deskundigheid beheerst in haar vak en hierdoor de kwaliteit en prijsverhouding goed uitkomen. En als allerlaatst: Dela is onwijs aardig!!!
Zij neemt geen genoegen met redelijk of goed

Ellisa
Image
Na zoeken op internet naar goede haarstyliste kwam ik op marktplaats terecht bij Dela en zag super goede recensies, dus heb maar gewoon de gok gewaagd. Ik heb zelf namelijk krullen maar na een kappersbezoek ik Turkije is mijn haar letterlijk verneukt en was ik het zat en wou ik graag lang stijl haar. Na telefonisch contact gehad te hebben ben ik bij haar langs gegaan en zodoende heeft ze me supergoed geïnformeerd over de mogelijkheden. Ik heb gekozen voor full head weave en moet zeggen het was een lange zit maar wow het resultaat mag er wezen. De reacties op mijn haar waren overweldigend en vele Nederlandse dames vroegen me waar ik dit gedaan had en waren ervan onder de indruk. Ik ben inmiddels voor de 2e x terug geweest en ben er nog steeds heel blij mee. Ik ga nooit meer terug naar mijn eigen haar.
Ze heeft me supergoed geïnformeerd

Samantha
Sinds een aantal jaar kom ik elke 2 maanden bij Dela om m'n weave te laten zetten. Kan niet anders zeggen dan dat ik helemaal blij met haar ben. Ze is heel lief en heel goed in haar werk. De Weave blijft zeker 2 maanden perfect zitten en ze weet overal wel een oplossing of andere techniek voor. Voorheen had ik verschillende keren elders een miskoop gedaan met aankoop van nieuw haar. Bij Dela is het haar mooi zacht, zonder klitten. En voor die kwaliteit een goeie prijs. Voor zowel het haar als het inzetten ga ik dus alleen nog naar Dela.
Helemaal blij

Nicole
Image
Mijn ervaringen met Dela zijn heel goed ik kom er inmiddels al bijna 8 jaar!! En altijd zit mijn haar perfect. Ze neemt voor iedereen de tijd en is pas klaar als het resultaat echt naar wens is. Ook is ze heel goed in haren verven en voor de nieuwe technieken zoals balayage kunt u ook terecht bij Dela. Ik ben altijd erg tevreden en blijf nog velen jaren komen!
Mijn ervaringen met Dela zijn heel goed

Samira
Image
Super kwaliteit haar zit altijd mooi en Dela verstaat haar vak! Microrings of wawe ik heb het allebei en altijd tevreden!!
Super kwaliteit

Vanessa
Ik kom bij Dela nu al 4 jaar en tot op de dag van vandaag ben ik heel blij maar haar talent. Ik ben bij Dela terecht gekomen nadat ik ontevreden was over andere kapper. Na lang online gezocht te hebben, ben ik haar kappers bedrijf tegengekomen en sindsdien ben ik een trouwe klant! Waar ik heel blij mee ben is het volgende: Ze bied een luisterend oor en gaat samen met jou kijken wat je wensen zijn. Ook al ben je net zo pietje precies als ik haha. Voor haar gaan de wensen van haar klant voorop en geeft haar oprechte mening. Ze zal dus niet zomaar dingen roepen om jou te pleasen en zodat zij daar op kan verdienen. Ze wilt oprecht het beste met je voor. Ze is heel flexibele qua tijden. Ze kan dus ook vroeg in de ochtend als laat in de avond. Wat mooi te combineren valt met werk of school. Het is aan huis, wat ideaal is. Geen ogen die mee gluren! Ze kan zelf haren inkopen voor je. Je hoeft dus niet nog een pitstop te maken om haren te kopen en dan naar de kapper. Scheelt een hoop tijd geloof me! Daarnaast is het haar die ze verkoopt van zeer goede kwaliteit! Overall, het gaat niet om hoe goedkoop je je haar laten doen is. Je wilt een goede resultaat terug zien voor het bedrag dat je betaald. Daar komt bij kijken dat je wilt dat de kapster je wensen serieus neemt, goed met je haar omgaat alsof het haar eigen haren zijn. Nou, dat allemaal heb ik bij Dela terug kunnen zien. Kwaliteit, dienstverlenend, goede service en heel sociaal zijn Dela's kenmerken. Groetjes, Naima
Ik ben heel blij met haar talent!

Naima
Ik kom al jaren bij Dela. Na zoveel verschillende salons geweest te zijn, ging ik opzoek op Google en kwam zo bij Dela uit. Ik ben altijd erg tevreden. Het haar ook is van zeer goede kwaliteit wat ik echt lang opnieuw kan gebruiken keer op keer tenzij ik een langere lengte wil, je kan er echt van alles mee en het blijft mooi. Niemand ziet dat ik Weave in hebt zo natuurlijk is, dus voor mooi lang en vol haar ga naar Dela echt een aanrader!!!
Ik kom al jaren bij Dela

Djemie
Image
Ik laat nu al een tijd mijn extensions bij Delaganza zetten en ik ben er super blij mee! De extensions blijven mooi en hebben precies dezelfde structuur als mijn eigen haar. Sinds ik deze extensions heb krijg ik van iedereen complimenten en ik zou echt niet meer zonder kunnen. Ik raad het dan ook iedereen aan om je haar bij Delaganza te laten doen!
Ik ben er super blij mee

Daphne
Dela doet al 5 jaar mijn haar en ik ben echt heel blij met haar! Ze kijkt heel goed wat voor haar bij je past en hoe het op de beste manier bevestigd moet worden. De waves met microringen blijven altijd heel goed zitten en vallen heel natuurlijk in m'n haar. Als ik bij Dela vandaan kom voel ik me altijd weer helemaal mooi!
Als ik bij Dela vandaan kom voel ik me altijd weer helemaal mooi!

Lineke